Öppettider

Måndag-Fredag: 10 - 18

Lördag: 10 - 15

Söndag: 11 - 15

Avvikande öppettider »

Vila

VILA A/S grundades 1994 och ingår i BESTSELLER A/S, som är ett 100 % familjeägt företag som grundades 1975. Idag har VILA återförsäljarbutiker i Skandinavien Holland, Schweiz, Österrike, Tyskland, Irland, Estland samt på Island och Färöarna. VILA har fler än 1500 återförsäljarkunder i hela Europa.

VILA strävar efter att skapa kvalitetsprodukter till rimliga priser. VILA vill göra det möjligt för tjejer att klä sig fantastiskt och kvinnligt utan att behöva göra avkall på stil, kvalitet och de senaste trenderna.

ANSVARSFULL TILLVERKNING

Som en del av BESTSELLER hyser VILA åsikten att människorna och miljön är lika viktiga som de produkter vi tillverkar.

Omkring 1000 fabriker runt om i världen tillverkar dagligen BESTSELLER-produkter. Vi på BESTSELLER anser att ömsesidig tillit, dialog, utbildning och utveckling är viktiga faktorer som kan bidra till att skapa en gemensam insikt om hur en bra arbetsmiljö ska vara.

BESTSELLERS uppförandekod klargör för våra kollegor, våra leverantörer och andra intressenter, förväntningarna och kraven på arbetsförhållanden i BESTSELLERS leverantörskedja. Ett team medarbetare hos BESTSELLER arbetar enkom med vår uppförandekod i de länder där våra produkter tillverkas.

Vår uppförandekod är ingen garanti, men den hjälper oss att förbättra förhållandena på fabrikerna. Men detta är en pågående process som aldrig blir färdig. Det viktiga för oss är att vi märker att utvecklingen ständigt går framåt. Så länge den gör det, fortsätter vi att samarbeta med våra leverantörer.

Ett urval av alla varumärken hos Klädhuset

Skechers