Öppettider

Måndag-Fredag: 10 - 18

Lördag: 10 - 15

Söndag: 11 - 15

Avvikande öppettider »

Vero Moda

Det rätta modevalet för den unga kvinnans garderob.

VERO MODA är ett varumärke för modemedvetna, självständiga unga kvinnor som vill klä sig snyggt och ha ett stort urval mellan trend och basbaserade plagg. VERO MODA erbjuder kvalitet, prisvärda och inspirerande kläder för unga kvinnor som vill se bra ut och ha en varierande look. På VERO MODA hittar kunden rätt kläder till rätt pris och möjligheten att följa modet på sina egna villkor. Vi hos VERO MODA lever och andas trender. Våra samtida internationella kollektioner erbjuder såväl oemotståndliga plagg som viktiga basplagg i garderoben.

VERO MODA består av två linjer: VERO MODA och NOISY MAY, som var och en tillför en egen dimension till varumärket och säkerställer att alla individuella kunder får sina behov tillgodosedda.
VERO MODA lanserades 1987 för att tillgodose ett behov av trendiga och prisvärda kläder av god kvalitet och är idag ett av Europas största klädmärken för unga kvinnor. Grundaren bakom VERO MODA heter Troels Holch Povlsen. VERO MODA var ett av de första varumärken som kom till i Bestsellerfamiljen.

Genom åren har toppmodeller som Helena Christensen, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Kate Moss och Gisele Bündchen varit VERO MODAs ansikte utåt. De har bidragit stort till att sätta VERO MODA på kartan inom modevärlden.

Ett urval av alla varumärken hos Klädhuset

Skechers