Öppettider

Måndag-Fredag: 10 - 18

Lördag: 10 - 15

Söndag: 11 - 15

Avvikande öppettider »

Tretorn

Sedan 1891 har Tretorn designat kläder anpassade för Skandinaviens tuffa väder. Våra första produkter drevs fram av funktionella behov. Det var högkvalitativa gummigaloscher, stövlar och regnkläder som främst användes av militärer, fiskare och lantmän.

På 60-talet utvecklades Tretorn vidare och började tillverka tennisskor, tennisbollar och kläder. Vi uppfann den moderna trycksatta tennisbollen och under -70 talet när Tennis och sportinspirerat mode tog steget in i fin-salongerna ledde Tretorn’s sko ”Nylite” resan in i modemagasinen och blev ett självklart val i the Preppy Handbook. Björn Borg och Navratilova var några av 80-talets storstjärnor som turnerade USA iförda Tretorns utrustning.

Vi hyllar en sammanslagning av dessa kontrasterande världar. Det är dem som gör vårt varumärke och våra kollektioner unik som Tretorn. Funktion och stil, tidlös och samtida, natur och stad, och sport med intellektuell nyfikenhet. Denna mångfald definierar vilka vi är och var vi kommer ifrån. Det är här vi står stadigt – alltid med en gummiklädd fot.

Ett urval av alla varumärken hos Klädhuset

Skechers