Öppettider

Måndag-Fredag: 10 - 18

Lördag: 10 - 15

Söndag: 11 - 15

Avvikande öppettider »

Ecco

Vi på ECCO tillverkar skor. Vi är en av få genuina skotillverkare som har överlevt och utvecklats i en värld som står i ständig förändring.

Sedan 1963 har ECCO haft som mål att tillverka lediga och bekväma skor med hög kvalitet och perfekt passform. Kanske är det därför våra kunder är lika hängivna när det kommer till att bära våra skor som vi är att tillverka dem.

ECCO är ett stabilt, familjeägt företag som inte behöver ta kortsiktiga beslut, spara in på material eller kompromissa med kvaliteten. Någonsin. Vi vet att vi behöver kontrollera varje del av vår verksamhet för att kunna leverera perfekt kvalitet.

Därför har vi egna ECCO-designers som skapar våra kollektioner, ECCO-ägda garverier som tillverkar lädret och ECCO-ägda fabriker som tillverkar skorna som säljs i ECCO-butiker runtom i världen och hos de främsta detaljhandlarna.

Allt detta gör ECCO unikt i den globala skoindustrin.

Vi har ett övergripande mål för framtiden: att fortsätta leverera de kvalitetsprodukter våra kunder vill ha.

Boozt Group ser till att ECCO:s kunder får bästa möjliga information och kundservice samt de snabbast möjliga leveranserna.

ECCO:s officiella webbutik administreras och underhålls av BZT Fashion AB (Boozt), en fullservicepartner för e-handel.

Boozt är registrerat i Sverige under organisationsnummer 556710-4699. Bolagets momsregistreringsnummer är SE556710469901.

Boozts huvudkontor finns på Stortorget 17, 211 22 Malmö.

Åtkomst till och användande av shopeu.ECCO.com regleras enligt villkoren i användarvillkoren (”Allmänna villkor”). Innan du använder denna webbplats förutsätts du ha läst, förstått och godkänt dessa allmänna villkor och våra sekretessbestämmelser.

Ett urval av alla varumärken hos Klädhuset

Skechers