Öppettider

Måndag-Fredag: 10 - 18

Lördag: 10 - 15

Söndag: 11 - 15

Avvikande öppettider »

Cecil

Cecil grundades och lanserades på marknaden 1989 och tillhör det stora företaget CBR.
CBR har flera varumärken och startades 1980 av Detlev Meyer och Friedhelm Behn.
Under åren har Cecil växt med stor framgång och idag har varumärket mer än 370 butiker och säljs i flera länder runtom Europa. Redan 1995 gjorde Cecil mellan tio och tolv kollektioner om året för att alltid kunna erbjuda det nya inom mode och trender.
Cecil’s plagg beskrivs bäst som mycket casual. Kläderna är vardaliga, sportiga och passar perfekt för kvinnor och män som gillar att känna sig bekväma och avslappnade samtidigt som plaggen är riktigt snygga.
För att kunna erbjuda bästa komfort använder sig varumärket ständigt av lättskötta material som känns bra mot huden och passar lika bra nyköpta som efter några tvättar.
Varumärket granskar hela tiden sina produkter för att se till att de uppfyller de höga kraven av just passform och kvalitet.
Cecil har ett mycket stort utbud av plagg för att tillfredställa många olika behov på marknaden. De avslappnade kläderna finns i olika härliga färger och mönster och att mixa och matcha ihop olika plagg från varumärket fungerar utmärkt. Oavsett vad du ska göra till vardags är det lätt att hitta något som passar från Cecil då de har allt från enkla T-schirts och toppar till snygga skjortor och klänningar, alltid i samma avslappnade stil.
För sin höga kvalitet och passform hittar du Cecil’s kläder för bra priser, och du kan vara säker på att du kommer använda plaggen månad, efter månad.

Ett urval av alla varumärken hos Klädhuset

Skechers