Öppettider

Måndag-Fredag: 10 - 18

Lördag: 10 - 15

Söndag: 11 - 15

Avvikande öppettider »

Björn Borg

jörn Borg-koncernen äger och utvecklar varumärket Björn Borg och fokus för verksamheten är underkläder. Därtill erbjuds sportkläder, doft, skor på vissa marknader samt via licenstagare även skor, väskor och glasögon. Björn Borg-produkter säljs på ett trettiotal marknader, varav Sverige och Holland är de största.
Björn Borgs verksamhet omfattar varumärkesutveckling och service till nätverket av licenstagare och distributörer, samt produktutveckling inom kärnområdet underkläder. Koncernen ansvarar även själv för distributionen av dessa produkter i Sverige, England och Finland, och för skor i Sverige, Finland och Baltikum samt driver 17 Björn Borg-butiker. Björn Borg är därtill huvudägare i Björn Borg Sport som designar och säljer sportkläder med bas i Holland.
Björn Borgs största produktgrupp underkläder har ett starkt fäste på de etablerade marknaderna och det är som regel med underkläder som Björn Borg lanseras på nya marknader. Med innovativ produktutveckling, konsekvent marknadskommunikation och effektiv distribution finns förutsättningarna på plats för en fortsatt expansion av varumärket Björn Borg.

Inom produktområdet skor erbjuds ett sortiment av modeprodukter i form av fritidsskor för herr och dam. Återförsäljare är fristående skohandlare, sko- och sportkedjor och varuhus samt Björn Borg-butiker. Björn Borg har under de senaste åren utvidgat skoverksamheten internationellt på flera av bolagets marknader. Under 2013 såldes Björn Borgs skor på ett tjugotal marknader i Europa, varav Sverige och Holland är de största.

Ett urval av alla varumärken hos Klädhuset

Skechers